Wie zijn wij

Over Delleman Wijn Import

Delleman Wijn Import is een jong bedrijf dat unieke wijnen importeert uit verschillende landen als Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland en Hongarije. De wijnen zijn uniek omdat ze direct en exclusief door Delleman Wijn Import worden geïmporteerd en niet of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar zijn. De wijnen worden natuurlijk geselecteerd op de kwaliteit en smaak, maar ook op de gastronomische inzetbaarheid en hun verhaal.

Claudia Delleman, eigenaresse en oprichter van Delleman Wijn Import, is altijd op zoek naar bijzondere en gastronomische wijnen met een verhaal. Door de succesvol afgeronde gastronomie opleiding van Peter Klosse en de vinologenopleiding weet zij als geen ander in te spelen op de wensen van de klant.

Er wordt geleverd in heel Nederland bij restaurants, bedrijven en particulieren. Delleman Wijn Import verzorgt de levering zelf, zonder tussenkomst van derden en direct uit voorraad. Mocht u een wijn zoeken die niet op de website vermeld staat, dan zijn zoeken wij deze graag voor u op.