Bedrijfssommelier

Bedrijfssommelier

Wat kunnen wij u bieden:

- Wijngeschenken
- Proeverijen
- Organisatie van een bijzondere bedrijfsborrel
- Complete verzorging van uw feestelijke bijeenkomst

Wijngeschenken

Veel bedrijven en organisaties geven wijn als geschenk aan relaties of personeel. Door onze ervaring weten we dat het vaak een lastige en tijdrovende klus is om passende wijnen te vinden. Wij kunnen u helpen door u precies te bieden wat u zoekt, zodat de geschenken exact afgestemd zijn op uw bedrijf en uw doelstellingen.
Werkzaamheden die voor u niet alledaags zijn, worden u uit handen genomen en u houdt uw kostbare tijd voor uzelf. Wij zorgen ervoor dat u de geschenken op tijd in huis heeft, of we nemen de complete distributie over.

Proeverijen

Als bedrijfssommelier bieden wij u naast geschenken ook leuke en leerzame proeverijen en workshops aan waarin u en uw personeel of relaties kennis maakt met wijnen uit verschillende landen of leert over heerlijke wijn-spijs combinaties.

Bedrijfsborrel

Bij een bedrijfsborrel horen lekkere wijnen! Delleman Wine Import neemt u alle zorg uit handen voor een bijzondere bedrijfsborrel. We zoeken samen de geschikte wijnen uit, die vervolgens op kantoor of op locatie geleverd worden. Eventueel inclusief wijnglazen, statafels e.d.

Wilt u uw personeel iets meer bieden? Denk dan eens aan de High Wine. Hierbij schenken we verschillende wijnen en zorgen voor bijpassende hapjes. U kunt kiezen uit een High Wine met drie wijnen, een High Wine Deluxe met vier wijnen of een High Wine Prestige met vijf verschillende wijnen.


Bent u er inmiddels van overtuigd dat onze aanpak bij uw bedrijf past? Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Wij kunnen zelfs een kleine proeverij organiseren zodat u een indruk krijgt van onze wijnen en onze service. Aan de hand van uw doelstellingen, wensen en budget gaan wij vervolgens aan de slag.